Delen van de poll
Op deze pagina vind je de mogelijkheden om een poll te delen. Naast het posten van de poll op Hyves of Nujij, vind je hieronder ook tools om de poll op je eigen website te plaatsen.

Let op: je hebt geen poll gelesecteerd. Kies eerst een poll die je wilt delen en klik dan op het tabblad "deel"


 

Voeg de poll toe aan je eigen website
Een poll die gemaakt is op bookmarksurfer.com, kun je ook toevoegen op je eigen site. Klik op het logo links om de code te genereren voor de poll:
Mail deze poll
Hiermee kun je anderen uitnodigen om op deze poll te stemmen. Klik op het icoon hier links, vul de e-mailadressen in en verstuur.
Maak een tekstlink van deze poll
Klik op het icoon om een tekstlink naar je klembord te kopieren. Deze kun je vervolgens plakken op je site, in een forum, document, etc. kortom: overal waar je maar een verwijzing naar deze poll wilt maken.
Klik op het logo links om de link te genereren voor de poll:
Tip deze poll op Hyves
Klik op het Hyves logo om deze poll direct als tip op te nemen in je eigen hyves pagina
Nadat je op het logo hebt geklikt, verschijnt er een hyves inlogscherm waarna je de tip kunt versturen
Plaats de poll op Hyves
Klik op het Hyves logo om een tekstlink te creeren welke je in een krabbel of bericht op Hyves plakken. Deze link kun je ook voor de meeste forums gebruiken.
Wil je de poll tippen? Kies dan dan de optie hierboven of ga terug naar de poll en klik rechtsonderin de pagina op het kleine hyves logo.
Voeg de poll toe aan Nujij
Op NUjij vormen alle lezers samen de 'redactie'. Iedereen kan zelf links naar interessante, leuke en spannende artikelen insturen en reageren op het nieuws van de dag.
Klik op het logo om deze poll toe te voegen aan nujij.